USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У ДТП під Миколаєвом загинула волинянка. ФОТО

26 Липня 2012 14:06
25 липня о 02:50 біля села Довга Пристань Первомайського району на 45-му кілометрі траси Р-06 «Ульянівка ‒ Миколаїв» зіткнулися два авто ‒ Mitsubishi Lancer та Mitsubishi Grandis. У ДТП загинула волинянка.

Про це повідомляють у ТУ МНС Миколаївської області.

За інформацією МНС, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 1 особа, постраждало 7 осіб.

В результаті ДТП пасажирка Mitsubishi Grandis, 57-річна мешканка Волинської області, померла. В цьому авто перебувала родина ‒ 3 дорослих та 3 дітей.

За попередніми даними, 7-місяна дівчинка знаходиться на обстеженні у Первомайській центральній міській багатопрофільній лікарні. Другу дитину ‒ 6-річну дівчинку, доставили до реанімаційного відділення цієї ж лікарні з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана грудної клітки. 17-річний хлопець потрапив до хірургічного відділення тієї ж лікарні з попереднім діагнозом: струс головного мозку, компресійний перелом шийного хребта, закрита травма живота.
Маму дітей доставили до травматологічного відділення лікарні Первомайська з попереднім діагнозом: закритий перелом лівої плечової кістки, відкритий перелом пʼяточної кістки.

Водій Mitsubishi Grandis, 40-річний батько сімейства, знаходиться на обстеженні у Первомайській центральній міській багатопрофільній лікарні. Внаслідок удару його затисло у салоні автомобіля. Діставали чоловіка за допомогою електродискоріза та гідравлічних ножиць рятувальники.

В іншому легковому автомобілі ‒ Mitsubishi Lancer ‒ знаходились водій авто разом із дружиною. Чоловік перебуває на обстеженні у Первомайській центральній міській багатопрофільної лікарні, а його дружину доставили до травматологічного відділення з попереднім діагнозом: забиття грудної клітини. Причина виникнення аварії встановлюється.

За інформацією «ВН», волиняни, які їхали в Mitsubishi Grandis, ‒ мешканці Рожища. Сімʼя їхала на відпочинок до моря.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
мандрівник Показати IP 26 Липня 2012 14:29
Відео якесь ліве. До чого тут Омега і Волга?
Exaboto Показати IP 26 Липня 2012 14:30
на відео опель і волга. ВН! ви дивитесь що ви викладуєте?
Чеширский Кот Показати IP 26 Липня 2012 15:10
Шок.
Рожищанка Показати IP 26 Липня 2012 21:00
Загинула наша дорога,любима, рідна вчителька Солоненко Галина Миколаївна....Царство їй небесне, земля хай буде пухом!!!!((((
Степан Показати IP 27 Липня 2012 06:13
Сім*ї,родині і всім,хто знав Галину Миколаївну найщіріші співчуття з цим великим горем! Хай земля їй буде пухом,царство небесне і вічна їй пам*ять!!!
таня Показати IP 28 Липня 2012 12:11
Боже всемогутній збережи життя цим людям царсто небесне цій хорошій людині...памятаймо що всі ми ходимо під одним БОГОМ
Сашко Показати IP 31 Липня 2012 10:58
Треба молитися за Лесю, її стан стабільно важкий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus