USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ягодині вилучили 72 тисячі незадекларованих євро

29 Липня 2009 10:27
Учора, 28 липня, приблизно о 13.00 на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» (Ягодинська митниця) під час спільного огляду митників та прикордонників у громадянина Республіки Польща вилучено 72 тисячі незадекларованих євро. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомила головний інспектор зв’язків із громадськістю Світлана Федонюк, працівник митного оформлення №7 Юрій Денисюк запропонував заповнити декларацію поляку, який перетинав кордон на автомобілі «Мерседес». На здивування інспектора, іноземець відмовився виконати вимоги українського законодавства. Саме це стало причиною переведення авто з «зеленого коридору» у «червону смугу» руху.
 
Інспектор запросив прикордонників для спільного огляду авто та особистих речей поляка. Інтуїція митника не підвела: в особистих речах (штанях) виявили сім пачок валюти, в кожній по 10 000 євро. 2 тисячі було знайдено окремо в інших речах.
 
Під час складання протоколу порушення митних правил поляк явно нервував, комусь постійно дзвонив, намагався влагодити справу. Тільки після вилучення він визнав валюту своєю. Зараз із поляком працюють слідчі.
 
Як стало відомо, затриманий є сином керівника великої компанії, яка експортує лісову продукцію і дари лісів із Волині в Європу. За його словами, валюту він зняв у банку, не сподіваючись на пильність українських митників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus