USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Ягодинської митниці – новий керівник. ФОТО

6 Жовтня 2011 14:58
У Ягодинської митниці новий начальник – її очолив волинянин Роман Микитюк (на фото).

Нового керівника Ягодинської митниці офіційно представили у стінах Волинської облдержадміністрації у четвер, 6 жовтня.

Як повідомив директор департаменту організації митного контролю та оформлення Держмитслужби України Сергій Сьомка, така ротація кадрів у митних органах відбувається за дорученням голови служби Ігоря Калєтніка та є плановою.

Сьомка зауважив, що новопризначений начальник Ягодинської митниці «має значний позитивний досвід роботи на Волині».

А Геннадій Федик, який півтора останніх роки очолював Ягодинську митницю, буде переведений на посаду начальника Вінницької митниці.

«Роман Володимирович, вам буде непросто. Це ваша область. Та і планка високо піднята. Із хорошої ситуації робити ще ліпшу – це складно. Я вам не заздрю», – звернувся до Романа Микитюка голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Під час офіціозу Федику дякували за конструктивну роботу та високі досягнення волинських митників, вручали подяки, грамоти та квіти.

Федик же подякував своїм підлеглим та волинським посадовцям, з якими йому довелось працювати.

«Мені була надзвичайно приємно працювати з патріотами своєї області… Я багато навчився, працюючи з вами», – звернувся Федик до Клімчука.

«В добру путь, синку», – відповів йому Клімчук.






Довідково:

Роман Микитюк народився 15 червня 1970 року у Турійську. Має декілька вищих освіт. У митних органах працює з 1993 року. Займав керівні посади на Волинській, Житомирській, Ягодинській, Тернопільській та Львівській митницях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ВЕРЕЩАГИН Показати IP 6 Жовтня 2011 15:36
ХТО тут живе http://tv.zik.ua/project/index/1/131
ісса ндойє Показати IP 6 Жовтня 2011 15:57
Запустили казла в агарод ...
Львівський хлоп Показати IP 6 Жовтня 2011 16:19
І про яку КОРУПЦІЮ голосять з високих трибун... Вона БУЛА, Є і БУДЕ правда Борисе Петровичу
бомонд Показати IP 6 Жовтня 2011 16:58
Цікаво, а чий кум чи швагро - Микитюк? Бо Федик, як уже відомо всій Волині, швагер Калетника. Добре мати таких швагрів. Корупція, сватівство, кумівство досягнули свого апогею. Так було в Римській Імперії (царство їй небесне!). Голова ОДА Клімчук, заступник прокурора - зять, а ще один заступник - ковельчанин. З Ковеля мавпа розумніша, ніж в Луцьку освічена і вихована людина. З Ковельського району і голова обласної ради. Це зовсім пусте місце. Це - ніщо. В усякому разі, так вважає волинський бомонд. Нині проводяться підрахунки, скільки людей в ОДА з Ковеля і що вони варті. Матеріали найближчим часом будуть в місцевих інтернет-виданнях.
Viktor van de Cler Показати IP 6 Жовтня 2011 19:40
Що означає "має декілька Вищих освіт"??? Нас усіх що за бидло якесь мають???
свій серед чужих Показати IP 6 Жовтня 2011 20:40
Ну конешно, відомий чоловік,знаментий! Один тико ресторанчик " Турійське подвіря" чого вартий, кажуть збудований за чесно і кровно зароблені гроші, тобто " тіко за зарплату" та й власний особнячок-палацик теж за свої кровні грошики а як ви думали так-так саме із зарплатні заощаджував по десять гривників щодня протягом чоттрьохсот років і ось накінець збудував. Та й шось він якийсь час чомусь і по лісах від когось то ховався. Знамений хлоп,дуже знаментий.
місцевий з Любомля Показати IP 7 Жовтня 2011 09:02
Цікаво, чи діє в державі Україна хоча б один пункт з Закону Про корупцію, різноманітні Положення та відповідні інструкці які направлені проти зловживань владою,використанням службовим становищем для особистого збагачення,проти нанесення державі відповідними ліями явно економічної школи корупцією,
БРАК Показати IP 7 Жовтня 2011 14:12
и всем все пох*й!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapitan Показати IP 11 Жовтня 2011 20:10
Роман і про Клаву Кутикіну не забуде ! Скоро знову не Волинь перебереться.
полішук Показати IP 27 Листопада 2011 22:41
Донецька братва вперед!!!!!!!
Денис Поліщук Показати IP 15 Жовтня 2012 12:50
Слухайте якщо висловлюватись вже чесно. То я повністю підтримаю Романа Микитюка він чесна порядна людина..!!! Це моя особиста думка... Спочатку досягніть такої висоти як він а тоді вже щось говоріть..
киллер Показати IP 3 Серпня 2013 14:23
Деня,ты де*ил?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus