USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Євробаченні» переміг Азербайджан

15 Травня 2011 09:01
У фіналі конкурсу «Євробачення-2011» 14 травня у Дюссельдорфі переміг дует Ніяр Джамал та Ельдара Гасімов з Азербайджану: він набрав 221 бал.
На «Євробаченні» дует переможців виконав композицію «Running Scared» – «Тікаю наляканий». Найвищий бал переможцю дали Росія, Туреччина і Мальта. Про це пише ТСН.
Друге місце дісталось представнику Італії Рафаелю Гуалацци з піснею «Madness of Love», а третє – Еріку Сааде з Швеції за пісню «Popular».
Представниця України Міка Ньютон, яка виступила під номером 23, здобула четверте місце. Вона отримала найвищий бал – 12 – від Вірменії, Словаччини та Азербайджану. Росія дала Україні 10 балів.
Нагадаємо, за прогнозами авторитетних букмекерських контор, перемогу пророкували представнику Франції 21-річному Аморі Вассілі.
Торішня переможниця «Євробачення» Лєна Маєр-Ландрут посіла десяте місце.
Усього змагались 25 країн.
Переможець конкурсу був визначений шляхом глядацького голосування в 43 країнах і голосуванням професійного журі.
Міка виконала пісню «Angel». Разом із нею також виступала Ксенія Симонова, відома своєю пісочною анімацією. Сюжет полягав в історії сирітської дівчинки, якій допомагає ангел-охоронець.
Цьогорічне «Євробачення» не обійшлось без скандалів. Зокрема, п'ятнадцять глядачів, які прийшли подивитися «Євробачення-2011» у Дюссельдорфі, потрапили до лікарні з опіком сітківки очей від світла прожектора.
Курйозів на конкурсі теж вистачало. Представник Росії Олексій Воробйов так зрадів тому, що із півфіналу потрапив у фінал, що вилаявся матом. Його команда виправдовувала артиста, списуючи усе на нерви.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Evropeoid Показати IP 16 Травня 2011 08:28
A w Europi htos znaje de cej Azerbajdzan? Vin ze w Azii.
П, Показати IP 16 Травня 2011 12:03
Відверто кажучи - нічого особливого! не бере ця пісня ващщщщє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus