USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Європарламенті не розуміють, чому українці вийшли на Майдан

26 Листопада 2010 16:50
Депутатам Європарламенту не зрозуміло, чому українці стоять на Майдані.
Про це заявив 26 листопада депутат Європарламенту Марек Сівец. При цьому євродепутат відзначив, що в Європарламенті не зовсім знають суть конфлікту, який викликав масовий суспільний опір, пише «Обозреватель».
«Для мене не зрозуміло, чому у випадку, коли уряд хоче зробити щось хороше для своїх громадян, людям це не подобається. Тут щось не так, і з цим потрібно розібратися. Ми стежимо за заявами українських посадових осіб, з яких зрозуміло, що Податковий кодекс буде позитивним для економіки України», - вважає Марек Сівец.
Втім, євродепутат висловив стурбованість ситуацією, коли влада заявляє про виключно позитивний вплив кодексу на економіку, а люди чомусь йдуть на демонстрації.
Депутат також сказав про те, що підтримує право громадянина протестувати в будь-якому місці і в будь-який час у разі, якщо це не заборонено законом.
На питання, чи буде розглядати Європарламент на своїх засіданнях ситуацію, що склалася в Україні з прийняттям Податкового кодексу, євродепутат зазначив: «Європарламент – це повноважна інституція, і ми майже кожного тижня згадуємо Україні. У той же час я не думаю, що навколо Податкового кодексу будуть важкі дискусії. Я сподіваюся, що буде дискусія більше професійна, а не політична».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Показати IP 26 Листопада 2010 17:27
Не розуміють, ага. Як там Задорнов про америкосів казав? "Ну тупые"? От і європоси недалеко втекли...
Helge Показати IP 27 Листопада 2010 11:21
Никакие они не тупые - просто ВСЕГДА т.н. "европейцы" видели в Украине лишь источник дешевой рабсилы и проституток, да еще их привлекали "широкі українськи лани та родюча земля" ))))) А весь этот чёс - про европейскую интеграцию и прочий бред - попытка на ранней стадии, пока Украина не окрепла экономически, банально захватить рынок и убрать потенциально сильнейшего экономического конкурента - особенно в сфере сельского хозяйства. Отсюда и растут ноги многолетней "помощи" западных "специалистов" по уничтожению как украинского села - "Дамо кожному по земельному паю! (ага - в Гарадже!), так и по уничтожению украинской экономики в целом.... а Марек Сивец - мудень пшековский.....
Олександр Показати IP 27 Листопада 2010 13:16
Helge, спасибо за уточнение. Кстати, тогда что же получается: Янек от Юща не отличается? (Поэзия, блин.) Впрочем, об этом некоторые умные люди давненько говорят. И небезосновательно. Даже слишком небезосновательно... Значит, плохи наши дела, дороги спивгромадяны! Очень плохи...
goodok Показати IP 27 Листопада 2010 13:17
європарламент - не авторитет для нас, чому? мало хто знає про такі важливі слухання європарламенту про віднесення моркви до розряду фруктів через те, що на митницях виникли нестиковки з оформленням джемів, які за визначенням є продуктом з фруктів... логіка залізна - джем з фруктів, значить морква - фрукт. Або про слухання з приводу скасування терміну "мати", так як це дискримінація і приниження жінок. Чому? бо разом батьки дитини - це БАТЬКИ, а порізну - батько і мати! ЖАХ просто! ініціатива була про офіційне приписання обом батькам назви "батько" і "батько"... я логіки не бачу, може хтось з вас бачить? якщо такі ініціативи там виникають, то звиняйте, я не визнаю думку європарламенту як авторитетну.
Soldier of fortune Показати IP 27 Листопада 2010 18:07
Досить уже на західних сусідів кивати. Їм по барабану що то є Україна.Вони вважають нас прокладкою між азіопою і ними Європою. А ми й ведемо себе так: сповзаємо то до азіопи, то до ...опи. І коли, вже проявимо справжню чоловічу гідність і перестанемо озиратися: хто що скаже. Самі держави не побудуємо - ніхто не побудує.
Ястребок Показати IP 28 Листопада 2010 15:26
To Soldier of fortune: а ніхто й не побудує. Ні дядя з Вашингтона чи Брюсселя, ні ми. Бо ми долбо...и. А шо? Голосуємо за всяких ющенків, тимошенок, яценюків, януковичів, тягнибоків - і хто ми після цього???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus