USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ющенка народилася онука

15 Жовтня 2009 12:11

Учора, на Покрову, президент втретє став дідусем. Про це повідомляють «Волинські новини»
Близько 18.00 його старша донька Віталіна народила дівчинку, повідомило БЛІКу джерело з оточення родини.
Пологи пройшли благополучно, у звичайному київському пологовому будинку, куди Віталіна з чоловіком, підприємцем Олексієм Хахлевим, приїхала у другій половині дня середи.
Породіллю з новонародженою донькою відправили у VIP-палату. Першим привітати Віталіну Ющенко приїхав її брат Андрій із трьома охоронцями, пише газета.
Як відомо, Віталіна й Андрій Ющенко – діти президента від першого шлюбу. Крім них у Віктора Ющенка є ще троє спадкоємців від другої дружини – Катерини Чумаченко: син Тарас і доньки Софія з Христиною.
У 29-річної Віталіни вже троє дітей: від першого «цивільного чоловіка» Михайла Гончарова – донька Ярина-Домініка, від другого чоловіка – син Віктор, і ось тепер донька – пише Українська правда.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 15 Жовтня 2009 12:36
Вітаю. Хай все буде як найкраще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus