USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У «Карпат» - претензії до суддів матчу з «Волинню». ВІДЕО

19 Жовтня 2012 09:19
Керівництво львівських «Карпат» докоряє українським арбітрам, які надто часто, на думку клубу, помиляються не на користь «левів». Кілька зауваг стосуються гри з луцькою «Волинню».

Про це йдеться у матеріалі, опублікованому на сайті львівського клубу.

Так, серед рішень арбітрів ‒ результат матчу, який відбувся в обласному центрі Волині 13 липня. Нагадаємо, поєдинок завершився нічиєю.

У «левів» виникли претензії до гола господарів (див. відео, ‒ «ВН»). На їхнє переконання, Сергій Пилипчук, який майже дотягнувся до м'яча після подачі з флангу, та Рамон Лопес, який за мить забив у ворота гостей, були в положенні поза грою. Тому суддя, ймовірно, відібрав перемогу в львів'ян.

Також у «Карпатах» невдоволені тим, що в тій грі арбітр не видалив Пилипчука за небезпечну гру. В львівському клубі стверджують, що він «пішов» прямою високо піднятою ногою шипами в корпус Володимира Гудими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 19 Жовтня 2012 09:24
Лемки, такі лемки...
Вольдемар Показати IP 19 Жовтня 2012 09:52
Дійсно, що лемки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus