USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Коцана кажуть, що стипендію не «зажали»

12 Лютого 2009 15:00
Голова студентської ради Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки Майя Варченко стверджує, що студенти цього вишу «отримали стипендію в повному обсязі». Про це повідомляють «Волинські Новини».
У заяві голови студради ВНУ, оприлюдненій на офіційному сайті вишу, йдеться: «На сайтах багатьох Інтернет-видань постійно з’являється неправдива і ніким не підтверджена інформація про Волинський національний університет імені Лесі Українки щодо порушення прав студентів, пов’язаних з виплатою стипендій».
«26 січня 2009 року ВНУ перерахував кошти для виплати стипендій на особові рахунки студентів. Таким чином, відповідно до постанови КМУ від 12 липня 2004 року № 882 «Питання стипендіального забезпечення» студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки отримали стипендію в повному обсязі», – стверджує Майя Варченко.
Її обурює, що перший заступник керівника секретаріату Українського молодіжного форуму Андрій Черних не назвав прізвища студентів, права яких були порушені.
Голова студради ВНУ наголошує, що середній бал для отримання мінімальної стипендії увиші становить 4.00-4.99 за п’ятибальною шкалою.
«Як голова Студентської ради і студентка 5 курсу юридичного факультету, підтверджую, що жодних порушень з виплатою стипендій під час мого навчання не було», – йдеться у заяві пані Варченко.
Нагадаємо, перший заступник керівника Секретаріату Українського молодіжного форуму Андрій Черних назвав ВНУ серед вишів, де відмовляються виплачувати студентам стипендії при середньому балі 4.0, що є безумовним порушенням прав студентів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Лютого 2009 15:43
Может, с ЛНТУ попутали? Там давно стипендию не дают, если хоть одна тройка есть... Ну, по крайней мере, я так слышала
AntiNazi Показати IP 13 Лютого 2009 08:58
Та нє, не було в ВНУ ніколи проблем зі стипендією, і в січні дали її вчасно і в повному обсязі. Андрій Черних неправий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus