USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі боржникам почали від’єднувати воду

21 Січня 2009 09:50
«Ковельтепло» розпочав роботу з від’єднання від мережі водопостачання злісних неплатників. Про це 21 січня повідомляють «Волинські Новини».
Після неодноразових звернень до споживачів щодо проведення розрахунків за отримані послуги, попереджень про можливість відключень, адміністрації комунальних служб міста перейшли до радикальних заходів.
За інформацією сайту Ковельської міськради, з понеділка бригада спеціалістів управління водопровідно-каналізаційного господарства та ПТМ «Ковельтепло» розпочала роботу з від’єднання від мережі водопостачання злісних неплатників.
Протягом тижня без холодної та гарячої води залишаться вісім квартиронаймачів, які заборгували від 1,5 до 2 тисяч водоканалу, від 3 до 12 тисяч гривень «Ковельтеплу». Комунальники проводять відключення, не переступаючи поріг оселі.
Аби знову користуватися централізованим водопостачанням, споживачам необхідно не лише погасити борги, а й оплатити відповідну роботу комунальників з відключення та під’єднання до водопостачання. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus