USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі ремонтуватимуть житло інвалідам та ветеранам війни

21 Січня 2009 11:40
У помешканнях інвалідів війни та загиблих ветеранів війни, що проживають у Ковелі, проводитимуться капітальні ремонти. Про це 21 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Ковельської міськради, 54 тисячі гривень субвенції з Державного бюджету виділено управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради для проведення капітальних ремонтів інвалідам війни та сім’ям загиблих, померлих ветеранів війни.
Торік таких коштів місто отримало 35 тисяч гривень. Всі вони використані на заміну газового обладнання у помешканнях 26 ковельчан.
Аби ефективно спрямувати цільові фінансові надходження і цьогоріч, сцеціалісти управління та ремонтних житлово-комунальних підприємств розпочали обстеження умов проживання цїєї категорії ветеранів, аналіз їхніх звернень стосовно житлово-побутових проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus