USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі відкрили транспортний термінал для далекобійників. ВІДЕО

4 Вересня 2012 10:43
Новий транспортний термінал розташувався вздовж міжнародної автомобільної траси Київ ‒ Ковель ‒ Варшава.

Про це повідомляє ТЦ «Ковель».
З 1 вересня дозвільні документи для перевезення пасажирів та вантажів у міжнародному сполученні оформляють та видають в представництвах Державної інспекції з безпеки на наземному транспорті. На Волині такі дозволи відтепер можна отримати у новозбудованому терміналі по вулиці Варшавській у Ковелі, де з-поміж інших обʼєктів транспортної інфраструктури розмістився і пункт видачі дозволів регіонального управління Укртрансінспекції.

Новий транспортний термінал розташувався вздовж міжнародної автомобільної траси Київ ‒ Ковель ‒ Варшава. Обʼєкт збудували за неповних 1,5 місяця силами місцевої фірми-забудовника. Окрім пункту видачі дозволів на міжнародні автомобільні перевезення регіонального представництва Укртрансінспекції, на території терміналу діятимуть супутні обʼєкти інфраструктури. Це дає можливість створити десятки нових робочих місць для жителів Ковеля та району.

Почесний гість церемонії відкриття терміналу, голова Державної інспекції з безпеки на наземному транспорті Євген Пронченко оглянув приміщення пункту видачі дозволів на міжнародні перевезення автомобільним транспортом і позитивно оцінив умови праці, створені для працівників транспортної інспекції.

Серед зацікавлених осіб на відкритті обʼєкта ‒ і представники Асоціації міжнародних автомобільних перевізників, яка обʼєднує 3200 субʼєктів підприємницької діяльності усіх форм власності.

В перспективі інфраструктуру нового терміналу для далекобійників у Ковелі доповнять послуги автомийки та шиномонтажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus