USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі відновлять роботи з очищення водосховища?

28 Січня 2009 10:14
У Ковелі давно постала проблема очищення водосховища. Торік для цього з Державного бюджету виділили фінансові ресурси. ЗАТ «Інститут «Волиньводпроект» виготовив проектну документацію. Кошторисна вартість робіт – 6 мільйонів 897 тисяч гривень. Про це 28 січня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Ковельської міськради, восени минулого року до очищення водойми приступили спеціалісти київської фірми. На проведені спецтехнікою роботи освоєно 3 мільйони 200 тисяч гривень. Через погодні умови зимової пори важливу справу призупинили.
За твердженням фахівців, після очищення водосховища суттєво поліпшиться екологічний стан басейну річки Турії. Піднятий з дна пісок використають для підвищення на 1,5-2 метри західного берега, що дозволить ліквідувати заболочені ділянки та облаштувати рекреаційну зону для відпочинку міських жителів. Кращими стануть умови для тренувань спортсменів.
Довідково:
Міське водосховище – місце наймасовішого літнього відпочинку ковельчан. Тут проводять тренування вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное, проходять змагання високого рівня з цього виду спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus