USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Ковелі визначили пріоритети для представників «третього сектору»

14 Жовтня 2008 15:58
У будинку Ковельської міської ради відбулася зустріч голів громадських організацій, ради старшокласників міста та діячів культури та мистецтва. Про це 14 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням прес-служби Ковельського міського голови на зустрічі був присутній мер міста Сергій Кошарук та ряд високопосадовців міського, районного і обласного рівня. Вони й окреслили головну мету зборів. Міський голова Сергій Кошарук вважає, що головним завданням громадських організацій (так званого «третього сектору») є налагодження співпраці між молоддю, владою, іншими ГО та міжнародними і благодійними фондами.
Заступник міського голови Ігор Прокопів представив організації, які були присутні на зібранні, зокрема ГО «Спарта», «Волинська федерація бойового гопака», «Птаха», «За життя». Він також озвучив, яким саме сектором у культурному житті міста опікується кожна з них.
Заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Ігор Дмитришин говорив про співпрацю між ГО Луцька та Ковеля у плані розробки та проведення спільних проектів. Він звернув увагу на те, щоб Ковельщина займала активнішу позицію в плані «вибивання» грошей із міського бюджету, силою ГО та їх соціальних проектів.
Ще один гість із Луцька, депутат Волиньради, голова комісії з питань молодіжної політики, спорту і туризму обласної ради Ігор Гузь загострив увагу на тому, що представникам ГО необхідно робити виїзди до районів, у яких би брали участь активісти Ковеля та Луцька.
Підбиваючи підсумки зборів, присутні визначили три основні пріоритети для представників «третього сектору»:
1) Здоровий спосіб життя, який включає в себе здоров’я – як моральне, так і фізичне;
2) Національно-патріотичне виховання, сім’я та родинність;
3) Впровадження сприятливих умов для повноцінного розвитку особистості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus