USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі здоровий спосіб життя пропагуватимуть ді-джеї

24 Червня 2008 15:46
Керманичі Ковеля запропонували молоді  альтернативу шкідливим  звичкам -  DJ-парад «Здоровим бути модно», - 24 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
У ніч із 28 на 29 червня, точніше - з 22.00 до 06.00, у санаторії матері та дитини «Турія» відбудеться DJ-парад за участю відомих дискжокеїв, які провадять здоровий спосіб життя. До них належить і спеціально запрошений на це шоу столичний DJ Лайт. Також прибуде до Ковеля міс «Україна- 2007», яка пропагує чистоту дошлюбних стосунків.
На DJ-парад пускатимуть осіб, яким виповнилося 16 років. Однак вхід тим, хто перебуватиме у нетверезому стані, заборонений. Тим більше, що під час заходу продаватимуть лише безалкогольні напої.
Міський голова Ковеля Сергій Кошарук переконаний, що цю ініціативу підтримають керівники інших міст. Адже проблема здорового способу життя та моральних цінностей  - загальноукраїнська. «Зміни на краще починаються з кожного з нас», - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus