USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У київському «Динамо» тренуватиметься російський юніор

15 Січня 2010 12:02
Сьогодні на перші зимові збори з київським «Динамо» до Ізраїлю вирушить півзахисник юніорської збірної Росії Олег Шалаєв.
Селекціонери «Динамо» давно спостерігали за Олегом Шалаєвим, якому за місяць виповниться 18 років, але рішення запросити його на перегляд прийняли минулої неділі після фіналу меморіалу Гранаткіна, в якому росіяни 1992 року народження обіграли українських ровесників з рахунком 3:0. Вихованець пітерської «Смєни» дебютував у дорослому футболі 16-річним, зігравши в другому дивізіоні за «Краснодар-2000» проти «Таганрога», а в минулому сезоні провів за краснодарців 25 матчів (у 23 виходив на полі з перших хвилин) і забив 3 голи.
Шалаєв виявиться єдиним потенційним новачком серед 28 футболістів, яких Валерій Газзаєв візьме до Ізраїлю на перший збір. При цьому, ймовірно, в чотирьох запланованих на Землі обітованій контрольних матчах наставник киян дасть шанс проявити себе саме молодим гравцям. Перш за все чемпіонам Європи-2009 серед юніорів Денису Гармашу, Дмитру Коркішко, Кирилу Петрову, а також вихованцям клубної академії Темуру Парцванія і Владиславу Калітвінцеву, синові відомого у минулому півзахисника київського «Динамо» і збірної України Юрія Калітвінцева, – передає Спорт-Експрес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus