USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У київському Гідропарку з’явиться Парк радянського періоду

9 Жовтня 2009 13:23

Влада Києва також вирішила встановити пам\'ятник актору і барду Володимиру Висоцькому на Троєщині. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У Києві в Гідропарку з\'явиться Парк радянського періоду, куди звезуть демонтовані пам\'ятники радянським вождям, повідомляє газета Сегодня.
Таке рішення ухвалили депутати Київради на засіданні комісії з питань перейменувань вулиць, яке відбулося вчора, 8 жовтня. «Він з\'явиться у Гідропарку, зокрема, у місці, де заїжджають машини. Зараз там суцільні зарості. Туди переїдуть з часом вісім Леніних, двоє Петровських, один Чубар і Косіор», - сказав Рудик, пише видання. Київська влада також вирішила увічнити актора і барда Володимира Висоцького. Пам\'ятник Висоцькому планують встановити на Троєщині. Крім того, влада на засіданні прийняла рішення перейменувати вулицю Струтинського в Печерському районі Києва, на вулицю Августина Волошина, повідомляє видання. Також було прийнято рішення встановити пам\'ятник Миколі Гоголю у Павловському сквері біля вулиці Гоголівської, пише видання. Раніше пам\'ятник планували розмістити в Маріїнському парку, зазначає видання. Про те, коли влада реалізує прийняті рішення, не повідомляється. Нагадаємо, що в лютому минулого року голова Шевченківської районної держадміністрації Києва Віктор Пилипишин ініціював створення у Шевченківському районі Парку радянського періоду, де будуть розміщені пам\'ятники радянським державним діячам, які міська влада планує демонтувати по всьому місту.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus