USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У лісі біля Луцька читали поезії

11 Серпня 2008 11:27

Під час проведення фестивалю «Бандерштат» поблизу Луцька відбулися літературні читання за участю молодих поетів із України та з-за кордону, - інформує 11 серпня репортер «Волинських Новин».
Участь у літературних читаннях взяли поети зі Львова, Києва, Запоріжжя, Ужгорода, Житомира, Луцька та Білорусії. За словами організатора літературних читань Юлії Смаль, для молодих митців участь у фестивалях дуже багато означає в їх творчій кар’єрі. Це дозволить творчим людям не тільки обмінюватися ідеями між собою, а винести їх на широкий загал.
Звичайно, віталася патріотична тематика, однак це не було обов’язковою умовою. Лунали вірші на різну тематику: від любовної лірики і до політичної сатири. Особливу увагу привернув представник з Ужгорода Андрій Любка. Він читав студентську сатиру в стилі Леся Подерв’янського, яка вельми підняла настрій всім слухачам.
Вельми порадував поет із Білорусії Сергій Прилуцький, який зачитав вірші з нової збірки «Дзевяностыя forever», яка вразила екстравагантністю. Після закінчення фестивалю видадуть альманах «Голос Бандерштату», де будуть зібрані твори всіх учасників творчих читань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 12:25
А про те, як чулось на фестивалі нелітературну лексику хоч хтось скаже? Мені страшно з нашої молоді. Дожилися...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus