USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У лучан не буде дороги до домівки? ФОТО. ВІДЕО

16 Червня 2009 18:41
Мешканців, що проживають на вулиці Даньшина у Луцьку, турбує те, що їхня дорога до домівки перетвориться у болотне місиво. Адже сьогодні ОБМУ «Репер» забрало дві бетонні плити, які заміняли дорожнє покриття, – повідомляє 16 червня репортер «Волинських Новин».
 
Директор ОБМУ «Репер» Юрій Любчич стверджує, що дорога до будинку № 42 на вулиці Даньшина викладена бетонними плитами, які належать його фірмі. Це зробили ще у 2005 році для проведення будівництва сусіднього багатоповерхового будинку на 180 квартир. Проте будівництво наразі заморожене, і фірма вирішила забрати, як сказав пан Любчич, свою власність. Натомість він замінив дві бетонні плити гіршим покриттям. Але поверхня цих плит досить крива та має діри. «Це ж дитина йтиме зі школи і може ноги покалічити через такі плити», – обурюються мешканці будинку № 42.
 
Як розповіла мешканка Юлія Бєла, демонтаж бетонних плит фірма намагалася провести ще два тижні тому. Однак тоді вони викликали директора ЖЕКу, який не дозволив проводити ці роботи. Однак сьогодні ОБМУ «Репер» домоглося свого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хз Показати IP 17 Червня 2009 11:15
дякуємо богдану павловичу та його "комунАЛЬНОМУ" заступнику за луцькі дороги!!! так тримати!!! бо місто стає "все гавніше та гавніше...." вам не гикаеться богдане павловичу???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus