USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій мерії не знають, що робити з футбольним полем в Теремно

21 Березня 2013 15:25
Депутатам Луцької міської ради не вдалося розібратися з тим, хто має право користуватися футбольним полем на вулиці Писаревського, що знаходиться у так званому мікрорайоні Теремно у Луцьку: дитячо-юнацька футбольна школа «Волинь» чи ДЮСШ №2.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 21 березня.

Депутата Луцької міськради Миколу Дендіберіна зацікавило питання, де будуть займатися футболом вихованці луцької ДЮСШ №2. Тож, голова комітету по фізичній культурі та спорту Володимир Тонконог дав відповідь, що за школою закріплене футбольне поле в Теремно.

Утім, Дендіберін зазначив, що, за його інформацією, це поле до 2018 року знаходиться в оренді. «Наскільки я знаю, в Теремно до 2018 року поле належить Столяру (президент ФК «Волинь» Василь Столяр, - «ВН»)», - зазначив обранець громади.

Своєю чергою, голова комісії Павло Данильчук зазначив, що інформацію про футбольне поле в Теремно надали у юридичному відділі міськради. Так, вдалося з’ясувати, що поле надали в користування на 20 років за договором ГО «Феміда-Інтер», яку у 2003 році перейменували у дитячо-юнацьку футбольну школу «Волинь».

Так, за словами Данильчука, договір про оренду стадіону на вулиці Писаревського, укладеного з ГО, можна достроково розірвати за згодою сторін або ж за рішенням господарського суду. Окрім того, один з пунктів угоди передбачає, що орендодавець зобов’язується відшкодувати орендарю вартість поліпшень, які він зробив без письмового дозволу орендодавця.

А Володимир Тонконог зауважив, що орендар зобов’язаний давати ДЮСШ №2, у якій займаються футболом, години для занять дітей. «Якщо він цього не буде робити, то Марчук (директор ДЮСШ №2 Луцька Микола Марчук, - «ВН») має право розірвати з ним договір», - додав голова комітету по фізичній культурі та спорту.

Та Павло Данильчук зазначив, що договір уклали не з ДЮСШ №2, а з виконкомом Луцької міськради.
За словами ж Володимира Тонконога, він знає лише те, що за рішенням на сесії Луцької міськради це футбольне поле надали ДЮСШ №2 міського управління освіти.

«На попередніх комісіях в нас зовсім інші були документи», - відповів Павло Данильчук.

Врешті, голова комісії зазначив, що для вирішення питання футбольного поля в Теремно «треба щось робити».

«Ніяких поліпшень не зроблено. Додаток, яким мали передбачатися ці поліпшення з архіву зник. Немає цього додатку. Ніхто не знає, які мав би поліпшення і умови зробити орендар. Тому нам треба приймати якесь рішення і пропозиції якісь вносити, що робити з цим полем», - зазначив Павло Данильчук.

Тож, члени комісії вирішили на чергове засідання комісії, яке відбудеться у квітні цього року, запросити представників ДЮФШ «Волинь», луцької ДЮСШ №2, комітету по фізичній культурі та спорту та спробувати вирішити ситуацію. «Треба дійти до якогось логічного висновку», - резюмував Данильчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Непорядок Показати IP 21 Березня 2013 15:51
Як не знають?скіко землі пропадає!потрібно її негайно залучити до програми "деребану",яку успішно втілює місьрада!і звести на тому полі чергове "буратіно"!
жучок Показати IP 21 Березня 2013 16:09
віддати чорнусі. нехай побудує квартал
111 Показати IP 21 Березня 2013 16:34
ЛУЧАНИ УВАГА !!! КБ ЗАХІДІНКОМБАНК вкрав Ваші депозити? Терміново виривайте свої гроші через Луцький районний суд ( м.Луцьк, вул.Лесі Українки, 24 ) - банк практично банкрот. Не гайте часу.
Баннед Показати IP 12 Квітня 2013 12:13
Земля в аренде у Общественной организации - "ДЮФШ Волинь". Если "Фк Волинь" какие-то создет препятствия по поводу занятий спортом воспитанниками ДЮСШ №2 или остальніх жителей города, то гоните их в шею!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus