USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькій мерії планується «чистка кадрів»?

31 Серпня 2009 13:02
Тенденція із виконанням бюджету міста до кінця року невтішна. У мерії вже обговорювали питання про скорочення апарату працівників Луцької міської ради. Виявилися прихильники і противники таких «чисток кадрів». Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – інформує 31 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Думку про скорочення штату мерії висловив під час комісії з питань бюджету та фінансів голова постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Юрій Довгун. За його словами, треба брати приклад із сусідньої Польщі, де з 1 січня скорочуватимуть кожного десятого службовця. Пан Довгун запропонував поставити певний відсоток скорочення (наприклад, 20%).
 
«Треба записати пропозицію щодо оптимізації чисельності персоналу»,–  висловився голова постійної комісії  з питань бюджету та фінансів Юрій Корольчук.
 
 «От якщо по місту взяти, органи управління профінансовані лише на 6% від загальних видатків по місту», – висловилася заступник директора департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Алла Саприка. За її словами, в основному, наразі фінансуються лише зарплати та енергоносії, інші витрати – скорочені.
 
Загалом же в органах управління мерії працює 455 людей, 375 людей – структура посадових осіб, – йшлося під час засідання комісії.
 
Проти скорочення персоналу виступив секретар комісії Олександр Козлюк. «Мені треба ще додати людей», – висловився він.
 
За словами секретаря Луцької міської ради Анатолія Бірюкова, який теж був присутній на комісії, не можна без аналізу зараз просто так сказати, скільки відсотків штату треба звільнити. Цю цифру має обрахувати відповідне управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 14:41
Давно пора!!!!!!!
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 17:55
А толку, риба гниє з голови!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus