USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькій «похоронці» – конфлікт трудового колективу і керівника

29 Травня 2009 11:52
Працівники Луцького спецкомбінату під час зборів висловили недовіру керівнику цього комунального підприємства Олександру Вікторову. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Збори, в яких узяли участь понад три з половиною десятків чоловік, проходили в дуже емоційній атмосфері. Працівники Луцького спецкомбінату категорично невдоволені новим керівником Олександром Вікторовим. Каталізатором невдоволення трудового колективу став намір пана Вікторова звільнити з роботи головного інженера Анатолія Вознюка.
 
Працівниця Луцького спецкомбінату Рая Мельник поцікавилася: «Чого розраховують головного інженера і приймають на роботу заступника директора? Адже ми вирішили, що без згоди колективу нікого на роботу не приймаємо!»
 
За її словами, як тільки новий директор прийшов на роботу, то нібито почав звинувачувати працівників у «лівому підробітку». «Нове керівництво шукає в кожному злодія, і це продовжує розпалюватися», – додала вона.
 
Натомість директор підприємства Олександр Вікторов на збори трудового колективу зайшов лише кілька хвилин. На його думку, ці збори ініційовані головним інженером Анатолієм Вознюком. Він зазначив, що не має нічого проти цих зборів, але брати в них участі не бажає. «Обмежити мене у праві приймати рішення ніхто не може», – додав пан Вікторов.
 
Його демарш викликав хвилю обурення у працівників – деякі «гарячі голови» навіть погрожували не вийти на роботу. Загалом, у людей – велика ностальгія за попереднім керівництвом підприємництва.
 
Головний інженер Анатолій Вознюк підкреслив, що «потрібно звернутися до міського голови і пояснити, чому ми обурені новим директором».
 
Присутній на зборах депутат Луцької міськради Андрій Козюра висловив готовність підтримати трудовий колектив у боротьбі – і як обранець громади, і як адвокат.
 
Зрештою, учасники зборів одностайно висловили недовіру нинішньому директору. Тепер готується звернення до міського голови Богдана Шиби з клопотанням нормалізувати ситуацію на Луцькому спецкомбінаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 14:27
Да цей Вікторов знахабнів! Де це бачено, щоб працівники жили на одну зарплату? Заборонив красти матеріали та використовувати всю техніку для власних потреб! Да це ж нахабство! А як же тоді будинок Анатолій Вознюк добудує? За зарплату? Та й катафалк використовувати лише за призначенням, а не для поїздок на пікніки друзям Вознюка - де це таке бачено? Нахабство! Та й взагалі - де це бачено, щоб за зарплату люди ПРАЦЮВАЛИ, а не байдики били? "Не вкрадеш - не проживеш!" - це наш девіз. Гоніть в шию тих, хто не з нами...
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 16:41
Вікторов- це відомий в Луцьку шахрай. І ситуація з працівниками скоріш за все викликана тим.що він їх обклав "данью". Вжеяк він прикриваючись Катеринчуком(коли був головою Волинської організації Європейської партії") вимагав гроші з людей. то так ніхто собі на Волині не дозволяв себе веcти.В голів сільрад землю вимагав,з працівників підприємсвт гроші витребовував ніби на потреби партії і що їх чепати за це не будуть. А з БЮТу його ж вигнали знаєте за що?-гроші партійні крав, та ще й місця в списках продавав-вигнали з БЮту особисто за підписом Турчинова. Раджу трудовому колективу зібратися і викинути його з кабінету і більше не пускати на поріг- бо цей Вікторов- це таке,що ніколи нічим не поступиться
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 18:15
Спочатку бунт "зеленого господарства" проти новопризначеного керівника О. Савчука. Тепер - бунт гробарів проти О. Вікторова. Хто наступний? І над цим передусім варто подувати міському голові Шибі, який своїми призначеннями роздає хлібні місця шахраям та політичним невдахам тільки задля того, щоб вони проти нього не виступали.
Сергій Показати IP 29 Травня 2009 18:54
Цетнера назад, Шибі ганьба, Вікторову тюрма.
Знаючий Показати IP 29 Травня 2009 19:43
Той спецкомбінат - то ще радянський "колгосп", тільки в місті. Звикли всі, що треба працювати абияк, та ще й додому йдучи, щось прихопити. А як тільки знайшовся той, хто взявся наводити порядок - зразу бунт. "Наш хліб" з-під рота, мовляв, забирають... Хоча на підприємстві немає боргів по зарплатні. Але вся біда в тому, що красти справді більше не дають
зі Львова Показати IP 23 Березня 2011 17:36
А у нас всіх звільнили і закрили всі бетоні цеха, дякуючи директору P.S мало їм мані$

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus