USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому дитсадку відкрили екологічну студію. ФОТО

17 Травня 2011 18:17
У луцькому дитсадку №22 з ініціативи мерії відкрили екологічну студію – чиновники Луцькради вірять, що гурток допоможе батькам виховувати у їхніх дітей екологічну свідомість.
Як зазначив начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока під час відкриття гуртка 17 травня, екостудія у майбутньому дасть гарні результати – лучани менше засмічуватимуть своє місто.
«Ми сьогодні зробили акцент на вихованні маленьких діток. Починаємо виховувати в них екологічну свідомість з дитячого дошкільного закладу», – каже чиновник.
За словами Сороки, одне з основних завдань дитячої екологічної студії – навчити дітей правильно поводитись зі сміттям. Для цього з юними лучанами проводитимуть спеціальні виховні години.
Так, екологічна студія запрацювала вже на самому відкритті, де кожного малюка навчали розділяти сміття на пластик, скло і папір та викидати у спеціальні контейнери.
Також у цьому дитсадку додатково виділили приміщення для створення зоокуточка, у якому віднедавна мешкає чимало тварин: хом’яки, морські свинки, кролі, декоративні рибки тощо.
Сорока каже, що справа обійшлась у 30 тисяч гривень. Допомогли фінансово і місцеві підприємці.
До слова, подібна студія у Луцьку діє тільки при ДНЗ № 17. Проте головний еколог міста запевнив, що у планах мерії – запроваджувати такі студії й у інших дитсадках обласного центру Волині.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гість* Показати IP 17 Травня 2011 19:29
більше ніякої показухи не могли придумати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus