USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому «Гіннес-шоу» перемогли священики

26 Серпня 2008 10:20

Під час святкування Дня міста у парку культури і відпочинку відбувся концерт, мета якого полягала у пошуках лучан зі специфічними особливостями. Про це 25 серпня повідомляє репортер “«Волинських Новин».
Акція проводилася в одинадцяти номінаціях, однак переможців визначено лише в дев’яти. В номінації «Найвищий лучанин» виграв Микола Корзов зі зростом 205 сантиметрів. Натомість найвищою лучанкою стала Анна Довгополюк з її 190 сантиметрами. За звання «Луцької мавки» змагалися п’ять претенденток, з’ясовуючи, в кого з них найдовше волосся. Однак переможницею стала Жанна Миляшкевич із косою завдовжки понад півтора метра.
Луцьким «Шварцнеггером» виявився Сергій Боблях, біцепс якого в об’ємі перевищив 45 сантиметрів.
Цікавими стали змагання за перемогу в номінації «Знавець історії Луцька». Участь взяли три ерудити, найобізнанішою з яких виявилася Оленна Лотті, відповівши правильно на всі десять питань.
Натомість у номінаціях «Найдовша борода» та «Луцький козак» виграли представники церкви. Священик Віталій Телічко (УПЦ) із бородою завдовжки майже півметра виграв у першій номінації. Натомість справжнім луцьким козаком назвали отця Володимира Мельничука з УПЦ КП, у якого довжина вусів становить 70 сантиметрів. Обидва переможці передали всім учасникам та організаторам «Гіннес-шоу» Боже благословення від владик.
У номінації «Осина талія» перемогу здобула Тетяна Швалерчук із об’ємом талії 61 сантиметр. Натомість у імітуванні різних звуків не було рівних Володимиру Новосаду. Однак переможців у номінації «Людина-двійник» не визначено, оскільки копії Віктора Януковича та Олега Скрипки не з’явилися. Подібна ситуація трапилася і з номінацією «Людина-спокій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus