USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцькому районі незабаром завершать жнива

7 Серпня 2008 12:27
Заступник голови Луцької РДА Василь Підвальний в ексклюзивному коментарі репортеру «Волинських Новин» 7 серпня розповів, що у більшості господарств району незабаром буде завершено збір зернових.
Першим впоралося зі жнивами СГТОВ «Городище», в якому обмочено 8 тисяч 320 тонн зернових при рекордній, за словами  Василя Підвального, врожайності – 65 центнерів із гектара. Другим підприємством, що завершить збір врожаю, стане «Романів». Слідом за цими господарствами мають намір віджнивувати  «Агротехсервіс», «Несвіч» та «Україна».
Загалом у районі вже обмолочено 68% площ при середній врожайності понад 30 центнерів із гектара. Пан Підвальний висловив сподівання, що в основному сільськогосподарські підприємства Луцького району жнива завершать до неділі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus