USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому районі реконструюють школу?

21 Січня 2009 10:53
Нещодавно голова Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук провів нараду з питання корегування проектно-кошторисної документації на реконструкцію загальноосвітньої школи села Баїв. Про це 21 січня повідомляють «Волинські Новини».
У роботі наради брали участь начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Віктор Велк, Баївський сільський голова Олег Шевчук, представники підрядника та проектанта.
За результатами наради доручено Олегу Шевчуку отримати технічні умови та висновки відповідних служб на предмет реконструкції котельні з урахуванням питання влаштування котлів на альтернативний вид палива та замовити проектно-кошторисну документацію.
За інформацією сайту Луцької РДА, підрядникам доручено продовжити виконання робіт на об’єкті будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus