USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькому замку одночасно проходитиме три фестивалі

13 Серпня 2008 16:23
Фестиваль «Меч Луцького замку» проводитиметься для зацікавленя туристів та розвитку культурного життя мешканців облцентру. Про це 13 серпня розповів заступник Луцького міського голови Анатолій Пархомюк у коментарі «Волинським Новинам».
 
Цього року традиційний фестиваль буде оновлено. Окрім основного дійства –  фестивалю «Меч Луцького замку», спільно з ним проводитиметься змагання дзвонарів із різних регіонів «Благовіст» та фестиваль ковальського мистецтва. Це дозволить туристам та городянам відразу побачити різноманітні види як мистецького, так і культурного життя, а також «оживить» подію.
 
Участь у рицарському турнірі візьмуть представники різних волинських клубів історичної реконструкції. Як сказав заступник міського голови, у Луцьку вже є суттєвий потенціал, щоб показувати своє вміння в відтворенні історичного минулого. А щоб битви було якнайреалістичнішим, на території замку проводитимуться семінари, де обговорюватимуть історичну достовірність всіх речеподій. «Це дозволить історичним клубам максимально наблизитися до правдивості в своїх діях», – наголосив пан Пархомюк.
 
На запитання, хто прийматиме участь у фестивалях, заступник градоначальника зазначив: поки що немає точної інформації, оскільки заявки на участь ще подаються.
 
Довідково:
 
Фестиваль «Меч Луцького замку» відбуватиметься 22-23 серпня на території історико-культурного заповідника «Старе місто» в замку Любарта. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus