USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У луцькому звіринці житимуть усурійські тигри

25 Вересня 2009 08:32
Пара усурійських тигрів та п’ять бізонів з’являться незабаром у Луцькому зоопарку. Про це розповів директор звіринця Володимир Гончаров, – інформує репортер «Волинських Новин».
Бізонів і тигрів подарують росіяни, причому цілком безкоштовно, – запевнив пан Гончаров. За його словами, точної дати прибуття нових тварин поки що невідомо, оскільки існують проблеми розміщення тигрів у зоопарку та їх транспортування.
Також керівник зоопарку зауважив, що в звіринці спостерігається позитивна динаміка розвитку. Так, у зоопарку постала оновлена водонасосна станція, морозильний комплекс для м’ясної продукції, де харчі для тварин можуть зберігатися протягом місяця.
До кінця року у зоопарку мають завершити будівництво оленячого містечка та містечка для ведмедів. Проте, на думку директора, можливостей для розвитку не так вже й багато. «Будувати будемо за кошти спонсорів, наших друзів, луцьких та волинських підприємств», - додав пан Гончаров.
Збільшувати ціну вхідного квитка у звіринці обласного центру поки що не збираються, адже це може «відлякати» відвідувачів із низьким та середнім рівнем достатку. Проте пан Гочаров мріє, аби зоопарк став центром дозвілля для дітей.
Довідково:
Цьогоріч луцький зоопарк відвідало 2 тисячі 756 чоловік, серед них півтори тисячі – безкоштовно. Це були вихованці дитячих будинків та діти з малозабезпечених сімей. На сьогодні територія Луцького зоопарку становить 4,2 гектарів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus