USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцької автошколи - новий директор. ФОТО

16 Серпня 2013 10:08
Новим директором Луцької автошколи ТСО України імені А. П. Бринського офіційно призначили Олега Прокоф´єва.

Така інформація з’явилася на сторінці Луцької автошколи ТСО України в Facebook.

На загальних зборах колективу за присутністю запрошених колег-керівників навчальних закладів області (автошкіл Товариства), голова Волинської обласної організаціі ТСО України Запорожченко Володимир Іванович оголосив рішення керівництва Центрального комітету ТСОУ про призначення на посаду директора Луцької автошколи ТСОУ Прокоф’єва Олега Сергійовича, - йдеться у повідомленні.

З 17 липня Прокоф´єв був призначений виконувачем обов’язків директора за наказом покійного Василя Квятковського.

Нагадаємо, що наприкінці липня на 72-му році життя після операції на серці в Польщі помер попередній директор Луцької автомобільної школи ТСОУ Квятковський Василь Миколайович.

«Мій наставник, вчитель життя, автосправи і керівник - Квятковський Василь Миколайович, взяв мене до себе в автошколу, коли мені було 17… Саме він привив мені любов до автосправи, своїм прикладом та вимогливістю, професіоналізмом, наполегливою працею та вмінням досягати поставлених цілей», - пише новий директор Олег Прокоф´єв на тій же сторінці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ййцц Показати IP 16 Серпня 2013 14:12
молодці колектив автошколи - тримайте далі свою марку (був.курсант)!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus