USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ківерцівському лісгоспі - новий директор

26 Липня 2016 11:04
Державне підприємство «Ківерцівське лісове господарство» очолив Анатолій Іщик, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Цю посаду Анатолій Іщик зайняв згідно наказу Державного агентства лісових ресурсів України від 19 липня цього року.

Анатолій Андрійович народився 1970 року у селі Галузія Маневицького району, що на Волині. У 2007 році закінчив Національний лісотехнічний університет за спеціальністю лісове господарство.

Розпочав свою трудову діяльність у 1991 році після закінчення Шацького лісного технікуму лісорубом Маневицького лісгоспу.

Після служби в Армії з липня 1993 року працює в Маневицькому держлісгоспі помічником лісничого, лісничим Галузіївського лісництва, головним лісничим ДП «Маневицьке лісове господарство», з травня 2005 року - головним лісничим ДП «Ківерцівське лісове господарство», начальником ДП «Маневицька радіологічна лабораторія», з липня 2010 року переведений головним лісничим, а з вересня 2011 року призначений директором ДП «Маневицьке лісове господарство», з лютого 2012-го - провідний інженер ВМП Маневицького торфозаводу.

З жовтня 2012-го повертається на посаду головного лісничого ДП «Ківерцівське лісове господарство», і ось Анатолія Іщика призначено директором ДП "Ківерцівське ЛГ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
іван Показати IP 26 Липня 2016 11:37
прямий намісник колісника, при керівництві останнього працював головним лісничим маневицького ДЛГ, успішно знищував ліс в районі , та надавав допомогу при видобутку бурштину ,при тому немае ні одноі кримінальноі справи після майдану сховався на торфозаводі , а зараз все стає на круги своя , єдине питання для чого стільки людей голову поклали урод шоколадний
Справедливий до іван Показати IP 26 Липня 2016 19:30
Читай уважно в 2012році працював на торфобрикетному заводі... А майдан розпочався в якому році??? Це ще раз підтверджує сутність нашого поліщука, лише б потрандіти і облити брудом. При цьому ніде не працювати і нічого в цьому житті не добитися...
Анонім до Справедливий Показати IP 26 Липня 2016 20:15
розумник ,а в тебе не виникло запитання чому людина яка все життя працювала в лісі раптово змінила пофіль, ти менше читай а поідь і розпитай в людей хто це такий і в якому році він пішов на завод , при тому що дійсно він був правою рукою колісника меншого, і після переводу колісника меншого на посаду голови рда він зайняв місце директора і при томуж коліснику меншому він працював головним лісничим, а як же люстрація , а як же відповідальність керівників які керували за овоща, чи ти ще може напишеш що вони відкати не давали в тому числі цей керівник
Анонім Показати IP 26 Липня 2016 13:11
Оце то прозорий конкурс ... позор всій галузі і її очільнику
ваня Показати IP 26 Липня 2016 14:07
права рука Колісника - злодій і варвар, який винищував волинський ліс стільки років. Соромно за Квартирка і Лапіна, який його протягнув
Олег Показати IP 26 Липня 2016 14:42
А куди шт.у.нду Вітьку сховали. Невже заступником кватирка-д*біла
василь Показати IP 26 Липня 2016 18:27
все нормально люди витримують, скоро колісник на горизонті буде, скільки випадків крадіжок лісу за останні півроку виявили журналісти (не правоохоронці які як паразити на податках сидять ) і нічого , реакціі 00000000, одні розпорядження гунчик пише, мабуть заклинило, а тут робота продовжується , вся бувша міліція яка не пройшла атестацію вже на службі в лісі, там хабарі брали а тут безнаказано можна красти, жити по новому, мабуть слон вже почав би співати, алеж то слон він розумний а у нас при владі пристосуванці які за гроші готові по людьських трупах повзти,
короїд Показати IP 26 Липня 2016 19:29
Іщик - один з беззастережних виконавців злочинних розпоряджень Богдана Колісника. Тому й отримав цю посаду. Свій повернувся до своїх. Учасник безпрецедентної по своїй цинічності і низькості афери з ТзОВ "Західліс", в яку Колісником примусово були втягнуті 11 директорів лісгоспів. Щоб не їсти казенні харчі, трохи перебивався на торфозаводі. Колісник усіх вигородив, за всіх заплатив. Ворон ворону ока не виклює. З нетерпінням чекаємо на якійсь лісовій посаді Богдана Колісника. Швидше за все - офіційним радником Кватирка. З точки зору його майбутнього "роботодавця", з посадою він справиться дуже ефективно. Настав час виходити з підпілля!
Анонім Показати IP 27 Липня 2016 09:03
А Вам всі не здається що варто нарешті закрити роти?!
Анонім Показати IP 27 Липня 2016 09:09
Сахнюк - не подобався, Іщик - теж не догодив! хочете щоб все було так як хочеться вам? занадто сильно зайнялися ви критикою! краще займіться своєю роботою нарешті!
Анонім Показати IP 27 Липня 2016 10:23
Просто сміх тай годі. Лісова галузь така перспективна, аж за край. Ще з совітів лишилися методи роботи. Про ось ці схеми- да не смішіть)))в кожній структурі вона та сама!!!зробили з того Колісника Алькапоне! Він вже в минулому! Ним, хіба що, дітей нечемних лякати. Досить милити очі!!! Чому галузь сама на себе не заробляє???? Чому говориться про безлад в кадрах- а караван гордо іде! Досить брудної білизни!Заплямований- в центр зайнятості!
Анонім Показати IP 27 Липня 2016 16:31
100 % , шкода тільки шо заплямований себе рахує білим і пушистим, а написати заяву і піти туди добровільно то о...ко жим-жим.
я Показати IP 28 Липня 2016 09:22
люди подивіться на себе і що зробили виперш ніж плювати в когось
перехожий Показати IP 28 Липня 2016 11:33
у нас як "поговорити" то всі хоч завтра готові бути президентами... а щоб когось обгадити - то хліба не треба, а як тільки потрібно щось зробити - то зразу "я не спеціаліст", " це не мій профіль", і однозначно всім "теоретикам" кругом і всі винні -і держава, і ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus