USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку презентували нову дитячу книгу. ФОТО

19 Квітня 2013 11:55
Книгу «Чупакабра і чотири мушентери» презентували у Луцьку. Її автор – наша краянка Надія Гуменюк.

На літературну гостину бібліотека запросила талановиту, творчу, письменницю, яка по-доброму, чуйно і розуміюче пише для дітей - Надію Павлівну Гуменюк. А до письменниці завітали читачі бібліотеки, серед них учні 5-х класів ЗОШ №15.

Кажуть, писати для дітей не кожен письменник може, надто це відповідальна і почесна справа.

Бібліотекар Ірина Гаджиєва познайомила учасників зустрічі з «творчими портфелем» письменниці, продемонструвавши слайд - презентацію за її творчістю «Країна літературних пригод Надії Павлівни Гуменюк». Нагодою для зустрічі стала нова книга авторки, яка вийшла в 2013 році і вперше презентувалась для читачів бібліотеки « Чупакабра і чотири «мушкетери».

Ця книга, розповідає, знов продовжує пригоди маленьких лучан з головним героєм Радиком. Події відбуваються на канікулах у волинському селі, де трапляються неймовірні загадкові пригоди. До бурхливих подій у волинському містечку Любитівка причетна ще й… чупакабра. І хай це не зовсім чупакабра й не зовсім причетна — але хтозна, чим би все закінчилось, якби не четвірка цікавих «мушкетерів» - ось коротко про зміст цієї книги .

На зустріч запросили і головних героїв книги: Радка, Сашка, Олеся та Соломію, яких майстерно зіграли юні актори, читачі бібліотеки Владислав Шкода, Дяченко Антон, Самохін Тарас, Луканіна Юля.








Довідково:

Надія Гуменюк - заслужений журналіст України, нагороджена Почесним знаком Національної спілки журналістів України та почесною відзнакою «Журналістська гідність», володар «Крила натхнення», «Людина року Волинського краю» у номінації «Професіонал року».

Творчість Надії Гуменюк відзначена літературними преміями «Благовіст», імені Агатангела Кримського, імені Родини Косачів, «Відродимо забутий жанр», удостоєна Національного конкурсу «Краща книга року », лауреат конкурсу «Коронація слова», «Таємниця Княжої гори» - книга переможець Всеукраїнського конкурсу найкращі твори для дітей «Золотий лелека» 2008.

Книга «Білий вовк на Чорному шляху» удостоєна другої премії літературного конкурсу «Ярославів вал»,2009. Всеукраїнська літературна премія імені Олександра Олеся, за поетичну збірку «Голос папороті»,2013
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus