USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку діти з Горі вчили українців грузинським танцям

28 Листопада 2008 16:37
Діти із грузинського міста Горі демонстрували в луцькому спорткомплексі «Олімпія» свої національні танці. Також вони розважались, граючи у футбол, теніс, квача та займались фітнесом, – повідомляє 28 листопада репортер «Волинських Новин».
До «Олімпії» грузинські діти вже завітали вдруге. Тому швидко зорієнтувалися, хто і як хоче розважатись. Таким чином, частина хлопчаків відразу вибігли надвір грати у футбол. Інші юнаки з радістю взяли у руки тенісні ракетки. Проте наприкінці всі разом грали у квача.
А от дівчатам випало цілу годину скакати і вигинатись під музику у фітнес-класі. Не дивлячись на те, що за цей час діти добряче виснажились, вони продемонстрували колективу «Олімпії» свої національні танці.
Як поділились своїми враженнями грузинські діти, їм дуже подобається перебувати у Луцьку. «Ми кожного дня танцюємо, співаємо та граємось», – розповіла дівчинка із Горі про їхній розпорядок дня. І хоча вони сумують за батьківщиною, проте їм все ж таки хочеться ще трішки побути на Україні.
value="http://www.youtube.com/v/vRs-gCv3KNM&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true"> name="allowscriptaccess" value="always"> src="http://www.youtube.com/v/vRs-gCv3KNM&hl=en&fs=1"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always"
allowfullscreen="true" width="425" height="344">
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus