USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дізналися, як узяти кредит на збереження тепла

14 Жовтня 2009 17:36

У Луцькій міській раді відбувся «круглий» стіл, під час якого представники Банку Львів презентували кредитну програму «Енергозбереження» для фізичних та юридичних осіб.
Учасників зустрічі, серед яких був заступник міського голови Петро Гоцалюк, представників міських об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та комунальних підприємств ознайомили з умовами кредитування, – пише сайт Луцької міськради.
Чималий інтерес програма викликала у керівників ОСББ. Адже кредити можна отримати на заміну вікон та склопакетів, утеплення стін будинків, реконструкцію теплових мереж та котелень, встановлення індивідуальних систем опалення, тощо. Як зазначив Петро Гоцалюк, важливою складовою впровадження енергозберігаючих заходів має бути позитивний вплив на навколишнє середовище. На його думку, про такі кредитні програми, як ця, варто інформувати лучан. Зокрема, Петро Гоцалюк рекомендуватиме керівникам луцьких ЖКП ознайомлювати мешканців міста з умовами кредитування, адже вони є вигідними і доступними.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бувалий Показати IP 14 Жовтня 2009 21:28
Говорили-балакали,сіли-заплакали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus