USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку другий рік не опалюють квартиру учасника війни

18 Жовтня 2013 18:48
Опалювальний сезон у Луцьку розпочався, проте не для всіх - у квартирі учасника Великої Вітчизняної війни Софії Куракової холодні батареї. До того ж, уже другий рік, - повідомляє ТРК «Аверс».

Так, до редакції телеканалу звернулася жителька Луцька Софія Куракова, яка проживає по проспекту Перемоги 22. Жінка розповіла, що другий рік поспіль мерзне у власній квартирі. Допомогти розібратися із проблемою відсутності тепла у її помешканні їй, схоже, ніхто не збирається, - йдеться в повідомленні.

Софія Куракова сьогодні не може вийти з дому, бо хворіє. Вилікуватися не так і легко, коли у квартирі температура повітря нічим не відрізняється від температури на вулиці. Ось уже другий рік поспіль з настанням холодів в квартирі у жінки холодні батареї: «В минулому році з 15 жовтня тепла не було зовсім, десь числа 17-18 стало в квартирі чуть тепліше ніж зараз, і так цілу зиму були такі батареї, а на кухні, ванні і коридорі - й зовсім холодні», - поскаржилася пенсіонерка.

Цього року, зі слів жінки, лише вдень батареї ледь прогріті. Якщо минулого року Софія Куракова змирилася із відсутністю тепла у її квартирі, то тепер їй не дозволяє зробити це стан здоров'я. «З 2 на 3 подали тепло, о третій ночі були батареї дуже гарячі. На наступний день - такі як зараз, взагалі холодні», бідкається жінка.
Пенсіонерка зверталася і в жек, і в «Луцьктепло», але все марно. Сусіди жінки теж дивуються, мовляв, не розуміють, чому на проблему пенсіонерки ніхто не реагує.
Так, сусідка Аліса Медведєва з цього приводу зазначила: «В неї великі тут проблеми, тому що вона дуже мерзне, а мерзне через те, що в неї дійсно батареї холодні, порівнюючи з сусідами».

У державному комунальному підприємстві «Луцьктепло» журналістів запевнили, що за вказаною адресою ніякої проблеми немає. І скарг на теплопостачання вони не отримували.
Прес-секретар ДКП «Луцьктепло» Катерина Котельчук розповіла: «Вона сказала, що претензій до опалення в неї немає, батареї прогріваються рівномірно, з урахуванням єдиного моменту - тепло подається згідно з температурним графіком, залежно від температури зовнішнього повітря».

Софія Куракова іншої думки, вона переконана - її просто ігнорують.
На прохання журналістів до жінки відправили спеціальну комісію, яка повинна обстежити, чи є проблеми з тплопостачанням у її квартирі. Висновки такі: «У цій квартирі температура повітря становить +21, що відповідає нормам. Прийом опалення відбувається в цій квартирі рівномірно, отже ніяких проблем з теплопостачанням немає».

А от Софія Куракова такий висновок комісії розцінює як не надто об’єктивний, адже сьогодні на вулиці сонячно, і температура повітря значно вища у порівнянні з минулими днями. Та й уночі батареї ніхто не перевіряв. Про те, як доведеться зимувати, жінка й думати не хоче.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus