USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти Луцька - за «Майбутнє проти війни»

8 Березня 2014 16:27
На Театральному майдані у Луцьку 8 Березня відбувся дитячий флешмоб в рамках всеукраїнської акції «Майбутнє проти війни». Акція відбулася одночасно у багатьох містах України, повідомили організатори заходу.

Батьки та їхні діти активно долучилися до акції, метою якої є показати всьому світу, що українці за мир, а наше місто - за мирну Україну. Усі учасники прийшли з національними символами України (синьо-жовтими стрічками, віночками, прапорцями тощо), багато людей були у вишиванках.

Ідея виникла на сторінках форуму Луцьк-мама під час обговорення останніх подій в Україні.

На Театральному майдані зібралося чимало матусь з дітками різного віку. Вони принесли з собою власноруч виготовлені плакати із написами про мир і Україну.

Плакати учасників наочно демонстрували громадянську позицію присутніх щодо беззаперечного миру в Україні - «Я хочу гратися, а не воювати», «Я за мир», «Я люблю Україну»). Також учасники створили карту України за допомогою відбитків дитячих долоньок на ватмані, яка символізує розуміння необхідності недопущення війни на теренах України задля її майбутнього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 18:46
могли би більшу масовку зібрати що слабо?Смішно..і сумно
до анонім до Анонім Показати IP 8 Березня 2014 19:26
Якщо можеш, то зроби краще! ми з радістю приймемо участь)) А то критикувати всі мастаки, а як до діла то й не видко вас, прохвесіоналів)
Анонім до до анонім Показати IP 8 Березня 2014 19:48
А Я НЕ ЗБИРАЮСЬ ОРГАНІЗОВУВАТИ А ТИМ БІЛЬШЕ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ТАКИХ АКЦІЯХ.СКОРО ТІЛЬКИ В НАС НА ЗАХОДІ ЇХ ТІЛЬКИ І БУДУТЬ ОРГАНІЗОВУВАТИ.ПРАВИЛЬНО-ДІТКИ НЕ РОЗУМІЮТЬ РЕАЛІЙ СЬОГОДЕННЯ-ЇМ ЦІКАВО.
54555 Показати IP 8 Березня 2014 19:50
ваші коменти тук тук заходьте...
вік Показати IP 8 Березня 2014 20:20
хай потішаться дітки і їх мами-свято ж.Тай України як такої скоро не буде-хай бавляться
Юра Показати IP 8 Березня 2014 20:58
яка різниця так вони не розуміють що коїться на україні зато діткам весело і це головне
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 22:19
А дітей вже для чого в міжвладні розборки втягувати? Вирішили дітьми прикритися? Зашибісь країна, раніше Армія - це був захист жінок і дітей, а тепер жінки і діти захищають армію. Діти тепер будуть миротворцями. Домайданувалися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus