USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку і далі процвітає гральний бізнес?

15 Липня 2009 13:00
Сьогодні, 15 червня, під час прийому із особистих питань лучанка просила у заступника голови Волинської ОДА Святослава Кравчука врятувати її сина, – 15 липня інформує репортер «Волинських Новини».
За словами жительки обласного центру Волині, її безробітний 39-річний син майже весь час проводить в ігрових закладах. «Він програв уже 40 тисяч доларів, квартиру і далі продовжує грати», – бідкається жінка.
Окрім того, лучанка розповіла, що банки міста надають йому позики без відповідних документів. «Він взяв кредит у одному банку на 20 тисяч гривень. Після цього я звернулася у міліцію і просила, аби оформили заборону на отримання кредитів. Однак через три місяці потому інший банк на підроблені документи і бачачи цю заборону, все ж таки дав йому гроші. А ці кошти мушу віддавати я», –розповіла лучанка.
Син не йде ні на які розмови, про лікування і слухати не хоче. Він переховується і тижнями, а іноді й місяцями не буває вдома, – сказала вона.
За словами пенсіонерки, вона неодноразово зверталася у податкову міліцію, в установи Києва й у різні політичні партії у Луцьку. Наразі її остання надія – на допомогу адміністрації.
Святослав Кравчук пообіцяв лучанці, що спробує їй допомогти.        
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімут Показати IP 15 Липня 2009 14:57
нічого собі синочок в тітки...
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 17:51
Синочок може робити непоганий бізнес на консультаціях по наданню кредитів проблемним підприємствам :-))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus