USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку, Ковелі та Нововолинську незабаром розпочнеться тиха година

28 Березня 2009 19:30
Сьогодні о 20.30 усіх небайдужих закликають на годину вимкнути світло – щоб зберегти енергію планети, – 28 березня інформують «Волинські Новини».
Як пише «Україна молода», нині о пів на дев’яту в усьому світі відбуватиметься захоплююче дійство: мільйони людей добровільно вимкнуть усе світло на годину, аби зменшити енергетичне навантаження на нашу планету. Всесвітній фонд дикої природи (WWF) уже другий рік поспіль закликає жителів Землі о 20.30 приєднатися до акції у боротьбі зі зміною клімату, зокрема з глобальним потеплінням.
Така акція вперше пройшла у Сіднеї в 2007 році. Тоді до неї долучилися понад два мільйони домівок та організацій. А вже наступного року ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося понад сто мільйонів людей у 35 країнах світу.
Цьогоріч 3235 міст та містечок у 83 країнах на семи континентах заявили про свою участь в акції «Година Землі 2009». За цей час можна зекономити чимало електроенергії, впевнені екологи. Все ж акція є швидше символічною, ніж «економною».Серед волинських міст світло вимкнуть Луцьку, Ковелі та Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus