USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку лунали колядки «Від бароко до джазу». ФОТО

18 Січня 2013 15:44
У Луцьку під час концерту «Від бароко до джазу» виконували колядки країн Європи різних століть та колядки в джазовій обробці.

Концерт відбувся 17 січня у Волинському обласному театрі ляльок, - інформує ВолиньPost.

Захід складався із двох частин. Спочатку на сцену вийшов львівський ансамбль A cappella Leopolis та Жешувський Молодіжний Оркестр імені Войцєха Кіляра.

Львівські солісти різними мовами виконували колядки різних країн Європи від XVI століття та пізнішого часу, а також ставили невеликі театральні сценки на різдвяну тематику. Польський оркестр їм акомпанував. Перед кожною колядкою львівський поет і перекладач Остап Сливинський зачитував коротку історію про походження кожної колядки.

Після антракту на сцені виступив львівський гурт ShockolaD. Колектив виконував щедрівки та колядки в джазовій обробці. Фольклорний голос вокалістки Іванки Червінської музиканти поєднували із запальним й енергійним «голосом» саксофону Михайла Балога та ритмами Ігоря Гнидина.

Львівські музиканти виконували композиції зі свого альбому «Щедрий вечір з добрим джазом» та нові твори.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus