USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на благодійному концерті піаністки зі США був аншлаг

3 Липня 2008 11:34
У Народному домі «Просвіта» у Луцьку 2 липня пройшов фортепіанний концерт для людей з обмеженими можливостями за участі фортепіанної виконавиці Ангеліни Гаделії, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Основною метою заходу стало привернення уваги до проблем людей з інвалідністю. Як зазначив прес-секретар Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» Олександр Самрук, люди з обмеженими можливостями в дуже малому обсязі мають можливість приходити на такого штибу дійства. А за сприяння різних благодійних організацій та управління культури Луцької міськради цей концерт став можливим.
 
Зі слів начальника управління культури мерії Юрія Войнаровського, це дійство стало певним подарунком від влади. Міськрада безкоштовно надала залу в Народному домі «Просвіта», бо, наголосив пан Войнаровський, «такі люди повинні відчувати себе повноцінними для життя».
 
Піаністка Ангеліна Гаделія розповіла, що концерти в Україні вона грає вже два роки, однак у Луцьку – вперше. У дитинстві її натхненницею для творчості була Леся Українка, і вона з радістю їхала на Волинь. На запитання, у чому оригінальність виконання нею класичних творів, пані Гаделія відповіла, що кожен музикант має свою особливість і вона не повторюється.
 
Довідково:
 
Ангеліна Гаделія уродженка Сухумі (Грузія). До 10 років проживала в Україні. Закінчила п’ять консерваторій. Живе і працює в Нью-Йорку. Виступала в Карнегі-Холлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus