USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на випробовувальному терміні перебуває майже 505 громадян

2 Жовтня 2008 09:17
За словами старшого інспектора Луцького міського відділу кримінально-виконавчої інспекції управління державного департаменту України із питань виконання покарань у Волинській області Мирослави Хлистік, у Луцьку на обліку кримінально-виконавчої інспекції, станом на кінець кварталу, зареєстровано 590 осіб. Більшість із них (505) – на випробовувальному терміні. Про це вона розповіла 1 жовтня у коментарі «Волинським Новинам».
Як розповіла пані Хлистік, із зареєстрованих 590 осіб – 505 громадян перебувають під контролем за статею 75 Кримінального Кодексу України. Вони засуджені до випробовувального терміну від 1 до 3 років. «Такі люди вільно пересуваються, але постійно перебувають у нас на обліку», – розповіла інспектор.
«Серед інших зареєстрованих на обліку кримінально-виконавчої інспекції – 55 чоловік позбавлені права займати певні посади, 19 – відбувають виправні роботи, 11 осіб засуджених до обмеження волі», – додала Мирослава Хлистік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus