USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку невідомі зловмисники за два місяці вивели з ладу десятки ліфтів

23 Лютого 2009 16:00
Упродовж двох місяців невідомі пошкодили понад два десятки ліфтів у багатоповерхових будинках Луцька. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 23 лютого розповів міський голова Богдан Шиба.
За словами міського голови, перед Новим роком стали викрадати електроніку із пультів управління ліфтами в багатоповерхівках. Причому кражі відбуваються безсистемно, у різних районах міста, тож міліція поки що не може спіймати зловмисників.
Як наслідок, зараз не працюють понад два десятки ліфтів по всьому місту. Міська влада, запевнив Богдан Шиба, шукає вихід зі становища.
Однак наразі до міського голови на особистий прийом прийшли мешканці будинку № 2 на вулиці Федорова. Люди просили, аби мерія відновила роботу ліфтів у будинку, адже там мешкають чимало неповносправних.
Зрештою, пан Шиба доручив директору департаменту ЖКГ Владиславу Стемковському вирішити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus