USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку об’єднали електроніку та готику

8 Вересня 2008 18:47

Вчора, 7 вересня, у пивному клубі «Майдан» відбулося феєричне шоу Gothic-indastrial party, де виступи готичних рок-гуртів чергувалися з грою диск-жокеїв. Про це 8 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Проведення рок-вечірок у Луцьку не є новинкою. Однак поєднання електронного та готичного стилю відбулося вперше. За словами організатора дійства Єви Фролової, дуже радує прогрес, який стався у мисленні неформальної молоді.
«Якщо у попередні роки більшість відвідувачів таких свят приходили у чорних джинсах та футболках, то тепер спостерігається дуже суттєве наближення до дотримання певних догм готики», – зазначила вона.
Участниками дійства стала відома, у своїх колах, пітерська група Otto Dix, яка вже давно грає на великих сценах. Вони провели театральну виставу, яка вразила присутніх своєю енергетикою.
Гурт Error Genesis із Києва вдало поєднував електронику з важким роком. Вони є представником України на міжнародних готичних фестивалях.
Із диск-жокеїв грали DJ Gargarot, DJ Verlein та DJ Fallen Weeper, які бадьорили публіку в стилях індастріал, електро та гот-індастріал.
За словами пані Фролової, дуже приємно, що публіка прийшла відпочити культурно та не створювала проблем. А також якісним був звук, за що організатори подякували студії звукотехнічного забезпечення «Тоніка», яка під час гри гуртів та DJ-їв проводила лазерне шоу.
 
Довідково:
Готік-метал — жанр метал-музики, який поєднує меланхоліку з важким саундом металу.
Industrial (Інда́стріал) — музичне спрямування (жанр), яке вирізняється вираженою експериментальністю й особливою естетикою механічних та інших промислових звуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus