USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пошуками «студентського мера» шокували перехожих

17 Червня 2008 17:09
Під час флеш-мобу, що відбувся 17 червня на Театральній площі, луцькі студенти таки не знайшли свого мера. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
Протягом 10 хвилин - з 15:20 до 15:30 - на Театральній площі Луцька тривав флеш-моб, проведений оргмомітетом фестивалю «Студреспубліка-2008». Луцькі студенти, тримаючи плакати з написами «Шукаю студентського мера», підходили до перехожих і запитували: «Чи не бачили ви студентського мера?»
Першою реакцією перехожих лучан було здивування, адже не всі розуміли, що цей захід призначений для привернення уваги громадськості до фестивалю «Студентська республіка».Усього у флеш-мобі взяли участь близько трьох десятків студентів із луцьких вишів. Кожен учасник поповнить бюджет своєї республіки на п’ять «шар».
Як зазначив голова студради при голові Волинської ОДА Ігор Гузь, акція повністю вдалася, якби було б разів у п’ять більше учасників.
Довідково:
Фестиваль «Студентська республіка – 2008» проводитиметься 28 - 29 червня у парку імені Лесі Українки. «Шара» – грошова одиниця, яка діятиме під час «Студентської республіки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus