USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку презентували книгу про невідоме із біографії видатних людей

6 Травня 2009 13:44
У Луцьку презентували книгу, у якій йдеться про невідоме із життя постатей, що відіграли значну роль в історії та культурі України. Із виданням «Українські вісники» ознайомилися учні луцької гімназії №14, – повідомляє 5 квітня репортер «Волинських Новин».
Авторами книги «Українські вісники» є письменниця і журналіст Наталка Позняк та співробітниця Науково-дослідницького інституту українознавства Олександр Хоменко. Видання містить 46 нарисів, що розповідають про людей, які лишили слід в історії та культурі України. Серед них – Сергій Параджанов, Олександр Довженко, Іван Франко, Марія Заньковецька, Володимир Висоцький та інші.
Як розповіла під час зустрічі з старшокласниками гімназії пані Позняк, книга бере свій початок із рубрики «Постать» газети «Без цензури». Тому вміст книги досить особливий, оскільки у ній є газетні матеріали, які розповідають лише про основне і найцікавіше у біографії видатних людей, про те, що невідоме читачеві. «Лише взявши до рук книгу бачиш, що в ній щось незвичайне», – висловила свою думку директор гімназії Марія Карташ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus