USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продаються посади держслужбовців

20 Серпня 2008 17:04
Управлінські структури представили цьогорічним випускникам вищих навчальних закладів та громадянам, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, більше 40 вакантних посад. Про це 20 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинського регіонального центру зайнятості, вакансій для держслужбовців, проведений у Луцькому центрі, був спрямований на те, щоб зробити механізми працевлаштування більш відкритими і доступними та заохотити молодих перспективних кваліфікованих осіб до державної служби. Сьогодні на ринку праці міста є багато молодих, дипломованих фахівців, проте на державній службі виник дефіцит спеціалістів саме цієї вікової категорії.  Одна з причин цього – недостатня кількість інформації про те, як можна стати держслужбовцем і що для цього потрібно зробити.
Директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк відкрив ярмарок та налаштував учасників на конструктивний діалог.
«Питома вага молоді на державній службі недостатня. А тим часом у кожному управлінні зараз є в наявності вакансії. Заповнити їх проблематично, і не тільки тому, що заробітна плата держслужбовця не дуже висока. Проблема й у тому, що люди не знають, як можна влаштуватися на таку роботу», - розповів заступник начальника управління державної служби в області Анатолій Кажан.
Начальник відділу по роботі з кадрами та з питань державної служби обласного центру зайнятості Алла Лікунова озвучила вимоги до державного службовця. Працівники кадрових служб держустанов ознайомили присутніх зі специфікою роботи державних органів та вакантними посадами, які є наразі. Інформацією зацікавилися та безпосередньо звернулися до роботодавців більш ніж двадцять присутніх. Із них14 відразу по закінченню співбесіди вирішили звернутися до кадрових служб для участі в конкурсах. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 17:46
Усі начальники управлінь зацікавлені брати на роботу молодих спеціалістів, бо в них не має стажу держслужби, будуть найнижчі ранги (тобто потрібно мало платити). Як наслідок матимуть економію фонду заробітньої плати й більші відсотки премій та інтенсивності для "людей зі стажем"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus