USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку пролунав «вибух» англійською мовою. ФОТО

5 Липня 2013 10:24
Незвичайні та цікаві завдання виконували лучани, що прийшли на перше заняття у клуб англійської мови для журналістів та громадських активістів. Учителем усіх бажаючих опанувати іноземну мову, є волонтер Корпусу Миру США в Україні Мішель Тодд.

Учора, 4-ого липня, у приміщенні Волинського прес-клубу відбулося перше заняття з англійської мови.
Жабеня без ніг
Як з’ясувалося, чимало журналістів та громадських діячів хочуть вивчити цю мову, або підтягнути свої знання, спілкуючись із носієм мови. На перше заняття прийшло декілька десятків людей. Мішель Тодд, після короткого знайомства, запропонувала присутнім виконати дещо жартівливе завдання. Потрібно було продовжити казку про жабеня, у якого не було ніг, однак воно дуже хотіло знайти собі пару й одружитися. Виконувати завдання потрібно було письмово. Оскільки бажаючих вивчити англійську мову було чимало, то Мішель поділила своїх учнів на дві групи. Кожна отримала папірець. Усі учасники могли долучитися до створення казки, описавши свій розвиток подій в цій неймовірній історії. Що й казати, результат вийшов дуже цікавий. Хтось пророкував жабеняті цікаву подорож, а хтось узагалі – королівське життя.

Паніка через «вибух»
Далі на присутніх чекало складніше завдання. Згідно з легендою, у центрі міста пролунав вибух, кожен, як радіоведучий повинен був повідомити громадянам цю інформацію й не посіяти паніки, а навпаки - заспокоїти й підказати шляхи евакуації з небезпечного району. Вийшло це не у всіх. Одна з груп порадила своїм «слухачам» швидко збирати речі, хапати найбільші цінності, рідних, і мчати у аеропорт.

Подарунки від американки
Щоб спілкування у клубі було цікавішим, Мішель Тодд запропонувала своїм учням, аби зазначили теми, на які хотіли б порозмовляти під час майбутніх занять. На аркушах, які американка отримала від обох груп, було багато пропозицій. Насамкінець Мішель Тодд роздала присутнім папірці з номерками. Для чого – стало зрозуміло потім. Мішель вирішила провести лотерею. Навмання називала числа, а ті, в кого на папірці вони значилися, отримували подарунки: солодощі та навіть гроші.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Казка Показати IP 5 Липня 2013 10:34
Дивні якісь завдання "жабеня без ніг", "вибух". Треба більш оптистичніші.
zorro до Казка Показати IP 5 Липня 2013 21:27
Бідні дорослі люди))) Жабеня без ніг - це пуголовок.
лучани Показати IP 5 Липня 2013 10:36
Краще би українську вчили.
Богдана Стельмах до лучани Показати IP 5 Липня 2013 12:16
а ви знаєте, кому що краще? роздаєте рецепти успіху?
знаємо Показати IP 5 Липня 2013 10:43
Будуть ще дивніші: про зайчиків-гомосексуалістів; про дівчинку, що почувається хлопчиком; про хлопчика. в якого батьки №1 і №2 - чоловіки, тощо... Навчить наших діточок войовничій толерастії)))
Богдана Стельмах до знаємо Показати IP 5 Липня 2013 12:17
Серйозно? Вам Мішель казала? цікаво...
знаємо до Богдана Стельмах Показати IP 5 Липня 2013 13:02
А я би не юродствував на Вашому місці. В Луцьку окрім Мішель лізать парами ще "носії живої англійської мови" - старійшини Церкви Ісуса Христа Останніх Днів (мормони). Прочитайте в Неті, просвітіться. Добра від цих "вчителів" не буде. Всі вони від Сатани.
Богдана Стельмах до знаємо Показати IP 5 Липня 2013 18:37
а який вони мають стосунок до Мішель чи вона до них? просто хочеться погадити в неті?
знаємо до Богдана Стельмах Показати IP 5 Липня 2013 20:37
З висоти прожитих років раджу Вам, пані, ніколи не вірити трьом типам людей: - американцям; - росіянам; - западенським українцям)))
Богдана Стельмах до знаємо Показати IP 9 Липня 2013 16:18
Не маю жодних підстав вірити Вам яко безликій особі і відповідно пораджу не ховатися за ніками, а мати сміливість дописувати під власним прізвищем-іменем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus