USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку припинили всі екскурсії школярів за межі міста

22 Жовтня 2013 11:39
З початку тижня школам міста «заборонили» возити учнів на екскурсії. Приводом до такого рішення управління освіти став недавній нещасний випадок, коли луцька школярка втопилася у гірській річці під час екскурсії. Про це повідомляє «Слово Волині».

Зі слів начальника управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюка, у всі загальноосвітні навчальні заклади надіслали листи.

«Ми надіслали рекомендаційні листи по всім ЗОШ з проханням припинити усі екскурсії за межами Луцька. Таке тимчасове рішення прийняте, бо нещодавно сталося два трагічні випадки», - розповів Гребенюк.

Начальник управління освіти додав, що поїздки в межах міста дозволені.

«Школярі не припиняють знайомитися з визначними місцями рідного Луцька», - повідомив Олег Гребенюк.
Зокрема, нині створена та працює спеціальна комісія, яка визначить причини трагічних інцидентів.

«Відповідне рішення комісії дасть нам зробити висновки, щодо подальшої співпраці з екскурсбюро та перевізниками. Відкликання рекомендаційного листа може затягнутися на невизначений термін. Усе залежить від ходу розслідування», - резюмував Гребенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 22 Жовтня 2013 13:15
Совдепівське мислення процвітає: заборонити, замість того, щоб дітям провести інструктаж та взяти більше вихователів. А від нещасних випадків ніхто не застрахований, їх можна лише мінімізувати.
Лучанин Показати IP 22 Жовтня 2013 15:08
Так потрібно найняти з закордону автобус і вихователів-вчителів. Тоді можна надіятись, що Совок Нєпрайдет! Ви чули , який звук видають наші автобуси коли тормозять? Це металобрухт жовтого кольору і власники припаскудні люди, раз ми мусимо ризикувати кожен день. Що вже про дітей говорити, яких відправляємо на екскурсії на цих зламках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus