USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку привітали рятувальників

17 Вересня 2009 17:08

В обласному центрі Волині у театрі ляльок відбулися урочистості, присвячені Дню рятівника. Привітати рятувальників завітали і представники обласної та міської влади. Про це 17 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Урочистості розпочалися у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, де відбулося богослужіння. А ось у ляльковому театрі перед присутніми виступив начальник головного управління МНС України у Волинській області, генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук. Він окреслив роботу рятувальників цифрами, фактами і врятованими людськими життями. Він озвучив думку й про важливість роботи рятувальників й наголосив на їхньому гаслі «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Під час його виступу присутнім демонтувався відеоряд про будні волинських рятувальників
 
Також зачитали привітання від Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Шандра. Волинський губернатор Микола Романюк подякував рятівникам за врятовані людські життя і за те, що в будь-який час доби і пору року вони приходять на допомогу першими. Пригадав голова Волинської ОДА і негоду на Волині цього літа, зокрема, у Ратнівському та Любешівському районах і участь бійців МНС у зменшенні її наслідків. Заступник луцького міського голови Борис Сорока також привітав рятувальників із професійним святом.
 
Зауважимо, що за сумлінне і високопрофесійне виконання службового обов’язку, рішучість, самовіддані дії під час гасіння пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та із нагоди професійного свята Дня рятівника бійців МНС нагородили грамотами та подяками Волинської ОДА, почесними грамотами Волиньради, відзнаками Луцькради та іншими нагородами.
 
Довідково:
 
З початку 2009 року підрозділи пожежно-рятувальної служби ліквідували понад півтисячі пожеж. На озброєнні волинських рятувальників – понад 150 одиниць основної та спеціальної техніки. У серпні ланка піротехнічної групи працювала в урочищі Запуст поблизу села Старі Кошари Ковельського району на Волині. Розчистивши територію площею 0, 31 гектари, рятувальники видобули із землі 619 вибухонебезпечних предметів. Крім того, з початку року волинські піротехніки знешкодили ще майже 600 снарядів часів Другої Світової війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus