USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку розпочався зліт байкерів. ФОТО

14 Червня 2013 15:22
Приблизно півтори сотні мотоциклістів запланували зліт байкерів у селі Сирники, що під Луцьком.

А зібратися для подорожі в місце зльоту вирішили на Замковій площі у Луцьку 14 червня.

Як розповів один із учасників луцького байкерського клубу «Адреналін» Роман Стаднів з Рожищ, на зліт мають прибути байкери не лише з України, але й з Білорусі та Польщі. Так, у Сирниках мають влаштувати гуляння, під час якого виступлять й волинські гурти та влаштують різноманітні конкурси.










«Зазвичай під час зльотів спілкуємося про те, що нас об’єднує: хто на двох колесах, хто на трьох. Це стиль життя», - додав Роман Стаднів.

Він зауважив також, що почав займатися байкерством ще з дитинства, хоча, посміхаючись, зазначає: не думав, що є таким «вар’ятом», як кажуть поляки. «Зустрівся з хлопцями та почали збиратися», - продовжував далі він. Так, з луцьким байкерами Роман Стаднів спілкується уже 5 років, хоч на мотоциклі – чверть століття.










Щодо швидкості, зазначив: кожен водій має свого ангела-охоронця, утім, якщо швидкість – понад 60-70 кілометрів за годину – ангел-охоронець на крилах не встигає. Проте, зазначає, що на хорошій трасі, де нікого немає може і «розігнатися».

Окрім зльотів на Волині, луцькі байкери відвідують такі ж дійства в Івано-Франківську, в Тернополі, у Києві. А цього року уже побували і в Білорусі.

Окрім того, Роман Стаднів розповів, що хоче ініціювати пробіг бойовими місцями, адже сам свого часу служив у Афганістані.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юра кредитчик Показати IP 14 Червня 2013 15:48
гусяри
RSS Показати IP 14 Червня 2013 17:45
"Він зауважив також, що почав займатися байкарством ще з дитинства"/// Байкарством займалися Езоп, Крилов... А він Ride Hard, Run Free
Avrora Показати IP 14 Червня 2013 20:43
Було класно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus