USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку шведи «завоювали» замок Любарта

18 Серпня 2008 18:10
Гурти зі Швеції, які виступали на третій день фестивалю «UPfest», справили особливе враження на публіку своєю енергетикою та позитивом. Про це 18 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
В останній день фестивалю «UPfest» на Великій сцені виступали зокрема гурти зі Швеції. Першою перед глядачами з’явилася група «My Endless Wishes», яка грала в стилі сучасного важкого року. Після виступу солістка гурту Фріда Віберг розповіла, що її враження від Волині та Луцька – дуже яскраві. За словами співачки, Луцьк сильно відрізняється від її рідного міста Ліндесберг. «У вас просто божевільні водії та менше міліції на дорогах», - сказала пані Віберг. Цей гурт вже вдруге приїжджає на «UPfest».
Під завісу фестивалю на Великій сцені в замку Любрта з’явився знаний у світі гурт «Mammuth» із шведського міста Оребро.  Група приїхав до Луцька на запрошення місцевого колективу «Слід». Гурт, який виступає вже вісім років, побував у Луцьку вперше. Власне, шведи справила величезне враження на публіку, адже після завершення виступу опинилися в оточенні охочих отримати автограф. Як відзначив соліст гурту Даніель Якобсон, важливим є контакт із глядацькою аудиторією, і в Луцьку він був відчутним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 15:59
фігасє. помилки повиправляйте. орфогріфієн, граматікєн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus