USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку стартував новий сезон ліги КВН. ФОТО

26 Вересня 2011 10:01
У Луцьку стартував новий сезон Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» – на відбірковому фестивалі «Vol Fest 2011» визначали, хто змагатиметься за право стати кращою командою КВН.

У відбірковому фестивалі, який відбувся у суботу, 24 вересня, у Палаці учнівської молоді Луцька, взяло участь 20 команд з різних куточків України.

Гру на «Vol Fest 2011» оцінювали п’ятеро членів журі: заступник головного редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль, начальник управління внутрішньої політики Волинської ОДА та депутат Волиньради Андрій Мельник, півфіналістка Вищої української ліги КВН АМІК у складі одеської команди «В ногах правды нет» Крістіна Мінасян, голова Волинської асоціації КВН Валерій Пельц та чемпіон Вищої української ліги КВН у складі команди «Бомба» (Млинів) Денис Мандзюк.





Подивитись, як нині жартують молоді українські кавеенщики прийшов і перший заступник волинського губернатора, а заодно і депутат облради й очільник волинських «регіоналів» Олександр Башкаленко. Разом з ним прибув ще один заступник голови ОДА, депутат Волиньради Олександр Курилюк.

Як розповів ведучий гри, кавеенщик у минулому Андрій Зубенко, ці люди суттєво допомогли в організації дійства.





А завдяки благодійному фонду «Будуємо нову Волинь» грати у новому сезоні командам буде ще цікавіше та азартніше, адже призовий фонд складатиме 14 тисяч гривень.

«Я ніколи не думав, що тут так кайфово!» – звернувся до присутніх у залі Башкаленко на початку дійства і зізнався, що дуже любить жарти про політику.





Оскільки на кону була можливість потрапити у сезон, впродовж усієї тригодинної гри кавеенщики намагались продемонструвати свої найкращі жарти. Кожна команда виступила з короткою програмою в рамках «Візитки», а також показала себе у конкурсі «Розминка».

Якщо у «Візитці» команди почувалися значно впевненіше, адже були заздалегідь підготовлені, то у «Розминці» кмітливість спрацьовувала не у всіх.





Теми для жартів на фестивалі були традиційними: сміялись з політики, футболу, міліції, телебачення. Неодноразово згадували і релігійних агітаторів та продавців косметики тощо. Часто звучало й ім’я тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного.

«Після того, як в Острозі розпустили міліцію, рівень злочинності впав на 60%», – жартувала команда Рівненщини «І так далі».





«Хлопчик, який не дружив з головою, подружився із заступником голови», – смішила збірна Острозького району.

«Якщо на сільській дискотеці довго дивитись на зорі, то кров з носа перестає йти», – переконували житомирські «Ранєтки».





Неабияк підкорив публіку капітан рівненської команди «Вікторія Бекхем» Михайло Денисов, який «наїхав» на члена журі Андрія Мельника.

«Ти чого не ржеш? Ладно там люди, вони гроші заплатили, а ти тут безкоштовно сидиш і не ржеш! Ви б ржали безкоштовно? І я б ржав, а він не рже… Ти чого сльози витираєш? А, це я на тебе наплював, вибач», – майстерно виконував свою роль кавеенщик.





Опісля виступів усіх команд та кількох розминок журі прийняло до сезону ліги КВН «Волинь» 11 із 20 команд: «Вікенд» (Тернопіль), «Joker» (Львів), «І так далі» (Остріг), «Хлєба і зреліщ» (Рівне), «Ех Тамара» (Київ), «Кривий потенціал» (Івано-Франківськ), «Ранєтки» (Житомир), «Стоп кадр» (Харків), «Пазітів» (Львів), «Вікторія Бекхем» (Рівне), «В душ» (Луцьк).





Усі решта команд мають шанс потрапити у сезон завдяки активності своїх прихильників у інтернеті – з 25 вересня по 2 жовтня на офіційному сайті ліги КВН «Волинь» відбуватиметься голосування. Команда, яка набере найбільше голосів, отримає путівку у сезон, обіцяють організатори волинського КВНу.





На фестивалі «Vol Fest 2011» визначили і три найкращі команди. Третє місце посіли хлопці й дівчата з команди «Ех Тамара», срібло взяла «Вікторія Бекхем», а беззаперечним переможцем гри стала команда «Хлєба і зреліщ».





До слова, без участі у відбірковому фестивалі у сезон вже запрошені команди, які стали фіналістами минулого сезону ліги, а це: «Оптом дешевше» (Тернопіль), «Емансіпе» (Луцьк), «Острів свободи» (Хмельницький), «Коліжанки» (Львів), «Кабмін» (Тернопіль).





В сезоні планується три чвертьфінальні гри, два півфінали, і фінал. Також відбудеться гра на «Кубок Любарта» за участі кращих команд КВН України.








Довідково:

Організатор Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» – молодіжна громадська організація «Волинська асоціація КВН».

Ліга відбувається за підтримки: Волинської обласної організації «Молоді Регіони», благодійного фонду «Будуємо нову Волинь», управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

Генеральний спонсор ліги: підприємство «Кромберг енд Шуберт Україна».


Спонсори: фірма «Алерт», агенція свят «Мажор», молочна компанія «Галичина», пиво «Славутич», салон краси «Гармонія краси», фотопартнер «Фуджі центр».

Медіапартнери ліги: радіо «СіД ФМ», «САТО медіа», газети «Волинь-нова», «Відомості», «Аверс-прес» , «Луцький замок», «Молодіжний портал Волині», радіо «Люкс ФМ», «Афіша Волині», «Волинський інформаційний портал», інтернет-журнал «Острів свободи», головний інтернет партнер «Волинські новини», лепартнер ТРК «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хусейн Показати IP 26 Вересня 2011 12:48
Молодці хлопці! Продались! Віва партія ригіонів!
Вітас Показати IP 26 Вересня 2011 14:36
ДА!!!! Пельц з потрохами продався Партії регіонів, проститутка, гидко дивитись.
Лучано Показати IP 26 Вересня 2011 20:54
да хрен с ней с той политикой главное что людям нравится, ведь должен кто поддерживать молодежь а кавеенщики молодци, подсуетились со спонсорами
ЧуйНа Показати IP 26 Вересня 2011 21:00
Ціла купа спонсорів, а ще вистачає совісті "доїти" управління у справах сім'ї та молоді!!!
Танічка Показати IP 26 Вересня 2011 21:21
Слухайте, Ви, Вітаси і Ху....сейни, спочатку доростіть до Пельца і організуйте таке дійство, а потім вже женіть на когось. Валєрі респект і повага. P.S. Була на КВНі-дуже сподобалось. Дякую!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus